Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از سازمان تأمین اجتماعی، دکتر مصطفی سالاری در جلسه ویدئو کنفرانسی با مدیران درمان و روسای بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تأمین اجتماعی سراسر کشور اظهار داشت: در نسخه الکترونیک زحمت اصلی بر دوش مدیریت و کارکنان حوزه درمان تأمین اجتماعی بوده است و با وجود پیش بینی وجود مشکلات و نبود برخی مقدمات، کار را شروع کردیم و کار بزرگی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه محصول برنامه بزرگ نسخه الکترونیک در آینده سازمان تأمین اجتماعی و نظام درمانی کشور مشخص خواهد شد، گفت: با تکمیل این طرح بزرگ و به دنبال آن تحقق برنامه‌های نظام ارجاع و پزشک خانواده امکان کاهش هرچه بیشتر هزینه‌های درمانی بیمه شدگان وجود خواهد داشت و ارائه خدمات درمانی ارزان و نزدیک به رایگان با استفاده از نسخه الکترونیک و در بستر نظام ارجاع و پزشک خانواده میسر است.

سالاری ادامه داد: مدیران حوزه درمان تأمین اجتماعی نسبت به پیگیری و تکمیل طرح نسخه الکترونیک اهتمام ویژه داشته باشند زیرا در بستر این طرح بزرگ امکان تحقق سایر اهداف و برنامه‌های متعالی حوزه درمان فراهم می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه شرایط امروز پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرار داد با تأمین اجتماعی قابل مقایسه با گذشته نیست، گفت: دو سال پیش در شرایطی که کل وصولی حق بیمه تأمین اجتماعی حدود ۷ هزار میلیارد تومان در ماه بود، میزان مطالبات معوق مراکز درمانی طرف قرارداد به ۱۶ هزارمیلیارد تومان رسیده بود و اگر بنا بر تداوم آن شرایط بود، امروز احتمالا این بدهی به بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان می‌رسید اما در شرایط فعلی هیچ بدهی معوقی به مراکز درمانی نداریم.

سالاری ادامه داد: مطالبات مربوط به سال ۹۹ تمامی مراکز درمانی تسویه شده است و درسال جاری نیز مطالباتی که در بستر نسخه الکترونیک ایجاد می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت می‌شود که این روش پرداخت برای تشویق مراکز درمانی طرف قرارداد به استفاده از سامانه نسخه الکترونیک در دستور کار قرار دارد.

سالاری گفت: در دو سال گذشته با تأکید بر حفظ اعتبار سازمان تأمین اجتماعی و تنها با اتکا به پیگیری‌های توام با ارائه دیدگاه‌های کارشناسی موفق به وصول حدود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات تأمین اجتماعی از دولت شدیم و بستر قانونی مناسب برای تداوم دریافت مطالبات تأمین اجتماعی نیز ایجاد شده است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خدمت رسانی مراکز درمانی تأمین اجتماعی به بیماران مبتلا به کرونا را از افتخارات این سازمان برشمرد و گفت: در این مسیر تعدادی از همکاران حوزه درمان تأمین اجتماعی به مقام رفیع شهادت رسیده‌اند که یاد این عزیزان را گرامی می‌داریم.

سالاری افزود: کارکنان حوزه درمان تأمین اجتماعی در دوران بحران کرونا عملکردی افتخار آفرین داشتند و با وجود برخی محدودیت‌ها و کاستی‌ها برای خدمت رسانی به بیماران با همه وجود مشغول تلاش هستند.

وی با بیان اینکه اجرای برنامه‌ها و اقدامات تحول آفرین در سازمان تأمین اجتماعی نتیجه مشورت و همفکری با مجموعه مدیران و کارشناسان این سازمان بوده است، گفت: مسیر پر فراز و نشیب و توام با موفقیتی را طی کردیم و اجرای بیشتر این برنامه ها نتیجه مشورت با همکاران و بهره‌مندی از تجربیات و دیدگاه‌های افراد دلسوز و صاحبنظر این سازمان است.  

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی طرح تحول نظام سلامت طرح پزشک خانواده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی طرح تحول نظام سلامت طرح پزشک خانواده سازمان تامین اجتماعی طرح تحول نظام سلامت طرح پزشک خانواده حوزه درمان تأمین اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی نسخه الکترونیک پزشک خانواده مراکز درمانی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۵۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز

خلبان برزو فرجی فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه گفت : خلبانان پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته با انجام چهار پرواز امدادی توانستند در کمترین زمان ممکن مصدومانی را از استان‌های کرمانشاه و همدان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان‌ها منتقل کنند.

وی افزود: هفته گذشته در پی درخواست مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان‌های کرند غرب و ماهیدشت در استان کرمانشاه و اسدآباد در استان همدان خلبانان این پایگاه طی عملیات مردم یاری با بالگرد در این مناطق توانستند به چهار نفر از هموطنان امدادرسانی کنند.

فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه تصریح کرد: این افراد به‌علت بیماری نیاز فوری به مراقبت‌های ویژه داشتند که در کمترین زمان به بیمارستان‌های کرمانشاه و همدان منتقل شدند.

فرجی با اشاره به تفاهم‌نامه این پایگاه با وزارت بهداشت، بیان کرد: بالگرد‌های اورژانس هوایی پایگاه هوانیروز کرمانشاه وظیفه انتقال مصدومان و بیماران بدحال در مناطق دور افتاده، صعب‌العبور و… را به مراکز درمانی بر عهده دارد.

وی تاکید کرد: اورژانس هوایی این پایگاه مجهز به تیم پزشکی اورژانس، دستگاه کمک تنفسی، دستگاه شوک و احیا و جعبه کمک‌های اولیه است.

فرجی خاطر نشان کرد: اورژانس هوایی مستقر در استان‌های همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه تحت فرماندهی پایگاه هوانیروز کرمانشاه قرار دارد و در مواقع ضروری بیماران و مصدومین را به مراکز درمانی منتقل می‌کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟