Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: 340 هزار نسخه الکترونیک شهریورماه امسال در مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی این استان صادر شده که نسبت به مردادماه 19 درصد رشد داشته است.
به گزارش روابط عمومی تعاون،کارو رفاه اجتماعی استان مرکزی دکتر روح‌الله سهرابی افزود: شمار نسخ تولید شده در مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی استان مرکزی در این مدت نسبت به مرداد ماه 19 درصد افزایش یافته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، ارایه خدمات مطلوب در بستر الکترونیک را از اهداف سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد و ادامه داد: طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در راستای توسعه خدمت رسانی، تسهیل امور و ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی این سازمان انجام شده‌ است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تسهیل و روان‌سازی فعالیت‌های مرتبط با ذینفعان، کاهش خطای انسانی در مراحل مختلف نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی، لزوم حذف دفترچه کاغذی، جلوگیری از تردد غیر ضروری بیمه‌شدگان که مقدمه ساز برای تحقق پرونده سلامت الکترونیک است، پذیرش الکترونیک اسناد سرپایی، بستری و نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک از دیگر اهداف اجرای این طرح در سازمان تامین اجتماعی است.
سهرابی گفت : با تلاش مستمر همکاران و همکاری مراکز طرف قرارداد و اقدامات انجام شده اجرای نسخه الکترونیک پیشرفت مستمر داشته و امید می‌رود در آینده نزدیک پایان مراحل تکمیلی طرح نسخه الکترونیک عملی شود.
مدیریت درمان استان مرکزی با جمعیتی بالغ بر 970 هزار نفر بیمه شده، بیش از 67 درصد از جمعیت کل استان را زیر پوشش خدمات درمانی قرار داده و به 2 روش خرید خدمت (درمان غیرمستقیم) و ارائه خدمت (درمان مستقیم) به بیمه‌شدگان تحت پوشش سازمان ارایه خدمت می‌کند.
در بخش درمان مستقیم خدمات درمانی به صورت رایگان در سه بیمارستان امام خمینی (ره) اراک، شهید دکتر چمران ساوه و شازند، پلی کلینیک تخصصی شبانه روزی ابن سینا، هشت درمانگاه (درمانگاه شمار سه اراک، درمانگاه ساوه ، درمانگاه قدس اراک ، درمانگاه محلات ، درمانگاه یادگاران امام خمینی (ره) خمین ،درمانگاه دلیجان ، درمانگاه پروفسور حسابی تفرش و درمانگاه زرندیه ) در اختیار بیمه شدگان قرار می‌گیرد.
در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از 700 مرکز شامل بیمارستانهای دولتی و خصوصی، مطب‌های پزشکان و سایر مراکز تشخیصی و درمانی استان جهت بهره مندی بیمه شدگان از خدمات درمانی متنوع و تخصصی مراکز غیرملکی قرارداد منعقد شده است.
11 مهر 1400 10:49
روابط عمومی تعاون،کارو رفاه اجتماعی استان مرکزی |
کد خبر : 246,338
کلیدواژه ها: نسخه الکترونیک تامین اجتماعی, استان مرکزی,دکتر روح‌الله سهرابی
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اجتماعی استان مرکزی تامین اجتماعی نسخه الکترونیک بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد