Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: طرح کلانی مثل نسخ الکترونیک طبیعتاً در مسیر اجرا با کاستی‌هایی نیز همراه است که با تلاش خستگی‌ناپذیر و دانش فنی متخصصین در حال تکمیل است. اگر مشکلی در فعالیت سامانه ایجاد شد، باید برای رفع مشکلات احتمالی از همه امکانات و ظرفیت‌ها استفاده کنیم و به نحوی برنامه‌ریزی شود که هزینه مشکلات به مردم تحمیل نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سید میرهاشم موسوی در وبینار بررسی وضعیت نسخه الکترونیک که با حضور مدیران درمان تأمین اجتماعی سراسر کشور برگزار شد، اظهار کرد: تحولات حوزه فناوری اطلاعات بسیار سریع است و هدف سازمان در این حوزه استفاده حداکثری از تکنولوژی است. در این زمینه نمی‌توانیم همه کارها را تنها در درون سازمان متمرکز کنیم و باید از ظرفیت‌های برون سازمانی نیز بهره ببریم. تحول آفرینی در مرز دانش انجام می‌شود و نباید از مسیر توسعه عقب ماند.

موسوی گفت: طرح نسخه الکترونیک طرح بزرگی است که با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف درحال تکمیل است و طبیعتاً در مسیر اجرا با ایرادات و کاستی‌هایی نیز همراه است اما با تلاش خستگی‌ناپذیر و دانش فنی متخصصین امید فراوانی برای تکمیل این برنامه بزرگ داریم. برنامه نسخه الکترونیک باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌های درون و برون سازمانی و تعامل حداکثری با سایر دستگاه‌های اجرایی کشور تکمیل شده و مردم به هیچ عنوان نباید برای دسترسی به خدمات با محدودیت مواجه شوند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: همکاری بین بخشی و رویکرد تعاملی با سایر دستگاه‌ها از مسائل حائز اهمیت در این برنامه است. تصمیمات مهم درباره روند اجرایی و تکمیل این برنامه بایستی با هماهنگی و کار تیمی اتخاذ شود و بعد از اتخاذ تصمیم نیز تمامی دستگاه‌ها و واحدهای اجرایی بایستی مطابق با برنامه به تکالیف خود عمل کنند. مسائل فنی که در سطوح کارشناسی به بحث گذاشته می‌شود باید با رویکرد عملگرایانه و برای کاهش و رفع مشکلات مردم پیگیری شود.

موسوی تأکید کرد: برنامه نسخه الکترونیک و تمامی برنامه‌های تحولی بایستی برای ارتقاء خدمات به جامعه طراحی و اجرا شود و مردم نباید هزینه‌های مشکلات موجود در طرح‌های تحولی را بپردازند. فعالیت سامانه نسخه الکترونیک باید به گونه‌ای طراحی شود که جامعه هدف به بهترین نحو از خدمات آن بهره‌مند شوند. اگر مشکلی در فعالیت سامانه ایجاد شد، باید برای رفع مشکلات احتمالی از همه امکانات و ظرفیت‌ها استفاده شود و به نحوی برنامه‌ریزی کنیم که هزینه مشکلات به مردم تحمیل نشده و سازمان خودش هزینه مشکلات احتمالی را متقبل شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: تمامی واحدهای تخصصی سازمان تأمین اجتماعی و همچنین مدیران و همکاران مراکز اجرایی سراسر کشور تلاش قابل تقدیری برای اجرای موفقیت‌آمیز و تکمیل این طرح بسیار مهم ملی دارند. روند رو به بهبود این طرح کاملاً مشخص است و مشکلات و کاستی‌های احتمالی باعث نادیده گرفتن تلاش همکاران سازمان تأمین اجتماعی برای پیشبرد این طرح نخواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی طرح نسخ الکترونیکی پزشکان سازمان تأمین اجتماعی نسخه الکترونیک دستگاه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۳۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر

رئیس بسیج سازندگی کشور، گفت: بسیج سازندگی این آمادگی را دارد که در کنار دولت کمبود‌ها و کاستی‌های عشایر را برطرف کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد زهرایی در حاشیه سفر به شهرستان اردل و بازدید از روند اجرای طرح‌های بسیج سازندگی و خدمت‌رسانی به مردم منطقه عشایری دهدلی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جای تاسف است که ۴۵ سال از انقلاب گذشته، اما هنوز اقدامات زیرساختی از جمله راه دسترسی برای عشایر در این منطقه انجام نشده است.

وی افزود: باید یک هم‌افزایی و همدلی بین دولت و دستگاه‌های مجری برای احداث راه‌های دسترسی به خصوص برای مناطق صعب العبور صورت گیرد. سازمان بسیج سازندگی به عنوان مجری برای انجام کار‌های سخت در کنار دولت حضور دارد، امید است بخشی از اعتبارات را دولت تقبل کند و با بخشی از ظرفیت‌های انقلابی این کار به سرانجام برسد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور مطرح کرد: البته مردم روستای دهدلی نباید انتظار داشته باشند در یک مدت زمان کوتاه، این مسیر طولانی احداث شود بلکه جاده دسترسی روستای دهدلی به صورت قطعه قطعه و مرحله به مرحله احداث و تحویل مردم می‌شود.

وی بیان کرد: مردم عشایر این منطقه، رزمندگان خط مقدم و تامین کننده امنیت منطقه به شمار می‌روند و نباید این اصل از نگاه سیاست‌مداران و تصمیم‌گیران به دور باشد. در هر کجا که یک ایل و طایفه‌ای حضور داشته باشد، امنیت ایران اسلامی تضمین شده است و هرگونه هزینه‌ای برای این قشر، سرمایه‌گذاری است.

زهرایی در پایان با تاکید بر اینکه مسئولین باید از منطقه عشایری دهدلی بازدید داشته باشند، خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی این آمادگی را دارد در کنار دولت نسبت به برطرف کردن کمبود‌ها و کاستی‌های این مردم گام بردارد چرا که خیلی بیشتر از اینها، عشایر حق بر گردن انقلاب اسلامی و ما دارند.

دیگر خبرها

  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی کهگیلویه و بویراحمد
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است