Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یوسف زاده گفت: عدم وجود درگاه واحد یکی از معضلات نسخه الکترونیکی است که پزشکان، بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها نسبت به این مسئله اعتراض دارند.

بر اساس مقررات پیش بینی شده باید درگاه یک پارچه‌ای ایجاد می‌شد و حدود ۱۶ تا ۱۷ عدد صندوق بیمه در کشور وجود دارد که بزرگترین آن‌ها سازمان بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی است که حدود ۹۳ درصد افراد را پوشش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کارگروه سلامت الکترونیک شورای فناوری اطلاعات وزارت بهداشت اضافه کرد: تعدد درگاه‌ها می‌تواند یک چالش باشد که تا به امروز حل نشده است؛ چرا که پزشکان و داروخانه‌ها برای بیمه شدگان تامین اجتماعی از یک درگاه و برای بیمه سلامت از درگاه دیگری استفاده می‌کنند.

این معضل را نمی‌توان مشکل فنی نامید، بلکه مشکلی است که در آن زمان مواجه بودیم و تا حدود زیادی تا به امروز حل شده است.

یوسف زاده تاکید کرد: اول دی که اجرایی سازی سراسری نسخه الکترونیکی انجام شد و ۹ ماه از آن می‌گذشت به یکی از بیمارستان‌ها و چند مرکز درمانی و بیمارستان به شکل پایلوت مراجعه کردیم که ۹۰ درصد پزشکان و پرسنل بیمارستان‌ها برای اولین بار با این سامانه آشنا می‌شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت را از اولویت‌های اصلی دولت اعلام کرد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت اختصاص یافت.

وی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی افزود: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902634

دیگر خبرها

  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال