Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس با بیان اینکه این استان در حوزه طرح پزشک خانواده و نسخه الکترونیک پیشتاز است، گفت: ۷۰ درصد نسخه‌ها در سال گذشته به صورت الکترونیک انجام شده که این رقم امسال به ۸۷ درصد ارتقاء یافته است.

دکتر جلال شجاعت دوشنبه ۲۰ تیر در جمع خبرنگاران صمن گرامیداشت هفته تامین اجتماعی، گفت: جمعیتی بالغ بر دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در فارس تحت پوشش این بیمه قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه ۲۱ مرکز درمانگاهی و یک بیمارستان در استان به افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی ارائه خدمات درمانی می‌کنند، افزود: با پنج درمانگاه و یک بیمارستان در حال احداث، بیشترین پروژه‌های تامین اجتماعی در سطح کشور را به فارس اختصاص داده‌ایم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس ضمن قدردانی از حمایت‌ها و نگاه مثبت مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در راستای پیشبرد پروژه‌های عمرانی این استان در حوزه سلامت و درمان، عنوان کرد: در ماه‌های اخیر شاهد تحولات شگرفی در حوزه توسعه زیرساخت‌های درمانی سازمان تامین اجتماعی فارس بوده‌ایم که این امر بدون حمایت‌های همه جانبه مدیرعامل سازمان دست یافتنی نبود.

شجاعت به شروع عملیات اجرایی بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی ملاصدرا از سال ۹۹ در شیراز اشاره و اضافه کرد: فاز اول این پروژه تا اواسط اسفندماه ۱۴۰۰ حدود ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و طی ۴ ماه اخیر این عدد به ۵۲ درصد رسیده است و امیدواریم اسفند امسال این فاز به بهره‌برداری برسد.

او همچنین از رونق پروژه‌های درمانی سازمان تامین اجتماعی در شهرستان‌های فارس خبر داد و گفت: درمانگاه شهرستان‌های مهر و خرمبید در زمره پروژه‌هایی قرار می‌گیرند که از ۱۸ ماه گذشته عملیات اجرایی آن متوقف شده بود و با پیگیری‌های انجام شده در هفته تامین اجتماعی شاهد تداوم عمرانی درمانگاه مهر و کلنگ زنی درمانگاه خرمبید هستیم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس اضافه کرد: پروژه‌های درمانگاهی فیروزآباد با وجود ۸۰ درصد پیشرفت به دلیل کمبود اعتبار و نبود پیگیری دچار وقفه و تعطیلی شده بود و با حمایت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، استاندار و نماینده مردم فیروزآباد در مجلس شورای اسلامی، مبلغی معادل ۱۰ میلیارد تومان به پیمانکار پرداخت شد و امیدواریم پروژه در هفته دولت به بهره برداری برسد.

شجاعت از خیران به عنوان بازوان توانمند نظام سلامت یاد و خاطرنشان کرد: درمانگاه خیرساز اقلید و زرقان پس از وقفه طولانی در دست عمران و سازندگی قرار دارد.

او ادامه داد: طرح ارتقای درمانگاه‌ها نیز در دستور کار مدیرت درمان تامین اجتماعی قرار دارد. تبدیل درمانگاه‌های تک شیفت به شبانه روزی در شهرستان کازرون یکی از خواسته‌های جدی و برحق مردم بود که با استخدام نیروی انسانی جدید در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی فارس در ادامه بخشی از فعالیت‌های بیمارستان شهید بهشتی را تشریح کرد و گفت: این مرکز درمانی مصوبه ۳۰۰ تخت خوابی داشته و هم اکنون دارای ۲۲۰ تخت فعال است و با بهره گیری از این ظرفیت در سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۰ هزار بیمار بستری داشته است.

به گفته شجاعت، در سه ماهه نخست امسال جمعیتی بالغ بر ۵ هزار نفر از خدمات درمانی بیمارستان شهید بهشتی بهره‌مند شده‌اند و سال گذشته هم ۲۴۸۰ زایمان در این بیمارستان انجام شده و ۹۶۰۰ جراحی در زمینه‌های قلب، کلیه، ام آر آی و بقیه موارد داشته‌ایم.

او افزود: بیمارستان شهید بهشتی مجهز به یک پلی کلینیک تخصصی است و ضریب اشغال تخت آن معادل ۷۰ درصد ارزیابی می‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس همچنین از ارتقاء خدمات در بیمارستان شهید بهشتی خبر داد و گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده مرکز ام آر آی بیمارستان شهید بهشتی به صورت سه شیفت و شبانه روزی آماده ارائه خدمات خواهد شد. همچنین برنامه‌هایی برای ارتقاء خدمت رسانی مرکز دیالیز بیمارستان شهید بهشتی به صورت سه شیفت در دست انجام است.

شجاعت خاطرنشان کرد: خدماتی که در بیمارستان شهید بهشتی به افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی ارائه می‌شود، رایگان است؛ استان فارس به عنوان مرکز درمانی جنوب کشور ارزیابی می‌شود و بیش از ۲۰ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی از سایر استان‌ها به کلانشهر شیراز برای دریافت خدمات درمانی مراجعه می‌کنند.

او با ارائه آمار و ارقامی پیرامون فعالیت‌های انجام شده، گفت: استان فارس در حوزه معاونت خرید راهبردی مراکز دانشگاهی و غیردانشگاهی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است و با ۴۲۳ پزشک متخصص و فوق تخصص، ۶۶۹ پزشک عمومی، ۸۰ دندان پزشک، ۸۴۷ داروخانه، ۶۳۸ مرکز پاراکلینک، ۱۴۳ مرکز درمانگاهی و پلی کلینیک، ۷۷ مرکز بیمارستان و دی کلینیک اعم از دانشگاهی و غیر دانشگاهی و خیریه با سازمان تامین اجتماعی قرارداد دارند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس عنوان کرد: این استان در حوزه طرح پزشک خانواده و نسخه الکترونیک پیشتاز است. سال گذشته حدود ۷۰ درصد نسخ الکترونیکی شد و امسال این عدد به ۸۷ درصد افزایش یافته است.

شجاعت در ادامه به آمار و ارقامی پیرامون فعالیت‌های انجام شده اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۰ در طرح پزشک خانواده مبلغی بالغ بر ۲۵۲ میلیارد تومان خرید خدمت انجام شده است. در حوزه مراکز دانشگاهی هم ۱۷۵۰ میلیارد تومان خرید خدمت انجام شده است و بطور کلی بودجه درمان غیرمستقیم تخصیص یافته در فارس در سال گذشته مبلغی بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان بوده و رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده‌ایم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان فارس اظهار کرد: در راستای افزایش مراکز طرف قرارداد گام بر می‌داریم و ارتباط تنگاتنگی با پنج دانشگاه علوم پزشکی سطح استان به منظور ارتقا خدمات بهتر و بیشتر به افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان تامین اجتماعی فارس دانشگاه علوم پزشکی نسخه الکترونیکی پزشک خانواده مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس بیمارستان شهید بهشتی سازمان تامین اجتماعی میلیارد تومان انجام شده سال گذشته تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود

نماینده مردم اهواز، کارون، حمدیه و باوی، گفت: انتطارمان از روند اجرایی پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر در حال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجتبی یوسفی در حاشیه بازدید از تصفیه‌خانه آب آشامیدنی شهدای جنگیه که امروز انجام شد، اظهار داشت: برای مشکل تامین آب شرب کوت عبدلله و روستاهای اطراف در  فاز بلند مدت بحث احداث تصفیه خانه کوت امیر  مشکل تامین آب شرب شهرستان کارون و حتی بخش‌هایی از شهرستان اهواز همچنون مهدیس، مشعلی و آخر آسفالت را در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: در کوتاه مدت نیز از امروز بحث اصلاح و تقویت ایستگاه ایستگاه پمپاژ شهدای جنگیه و همچنین شروع به کار احداث یک هزار و 500 متر خط لوله  برای حل مشکلات آب کوت سید صالح، کوت نواصر، جنگیه و هادی آباد آغاز می شود و تامین آب شهر کوت عبدالله و روستاها از دومسیر تصفیه خانه شهر کوت عبدالله و این خط یک هزار و 500 متری خواهد بود. 

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمدیه بیان کرد:انتظار میرود که ظرف دوماه آینده این پروژه خط لوله انتقال آب قبل از تنش آبی تابستان به اتمام برسد همچنین پروژه‌های کلان و اساسی نیز در حوزه آب در سطح ملی در حال پیگیری  برای تزریق اعتبار هستند. 

همچنین صابر علیدادی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان نیز که در این بازدید حضور داشت اظهار کرد: در راستای تامین آب پایدار از لحاظ کمی و کیفی در شهرستان کارون و روستاهای اطراف برای کوتاه مدت در کوت نواصر، کوت سید صالح، پروژه ای شامل یک هزار و 500 متر خط انتقال آب، احداث ایستگاه پمپاژ و اورهال فیلتراسیون تاسیسات برای تامین آب و بهبود کیفیت آن تعریف شده است. 

وی در ادامه افزود: این پروژه خط لوله علاوه بر آبگیر آب حیات، کارون و صنایع فولاد با چهارمین محل برای تامین آب شهرستان کارون برای میان مدت است . 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به پروژه بلند مدت پایدار سازی تامین آب شرب اهواز خاطر نشان کرد: تکمیل طرح غدیر در شهرستان اهواز و تصفیه خانه مهم کوت امیر برای کل شهر اهواز،کارون،باوی و حمدیه از اهداف بلند مدت است.

نماینده مردم اهواز، کارون، حمدیه و باوی گفت: انتطارمان از روند اجرای پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر درحال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم. 

همچنین در ادامه مجتبی یوسفی در آیین بهره‌برداری از باند دوم و روشنایی پل هادی آباد به جنگیه شهرستان اهواز که امروز انجام شد اظهار داشت: اگر پروژه ای به ثمر می نشیند قطعا نتیجه تلاش مهندسان و کارگران در سراسر کشور است همچنین اگر مطالبه و کار خوبی در حوزه‌های عمرانی در حال انجام است ثمره نقش مردم و شوراهای شهر و روستا که نماد دموکراسی و همراهی مردم  است.

وی ادامه داد: باید تلاشمان را با همدلی در امور بیشتر کرده و از ظرفیت‌های ملی استفاده کنیم و در زمینه جذب اعتبارات فعال عمل کنیم.

نماینده مردم اهواز،کارون،حمیدیه و باوی با اشاره به بلاتکلیفی این پروژه در حدود بیش از 4 سال افزود: تعریض و اتمام کار این پل در شش ماه و با اعتبار ده میلیارد تومان صورت پذیرفت و به این معنی است که اگر در وضع موجود اعتباردهی و افزایش هزینه‌ها تلاش و همت باشد، کارها شدنی هستند.

یوسفی ادامه داد: در سه سال اخیر بیش از 150 میلیارد تومان بودجه  از اعتبارات ملی در حوزه راهداری شهرستان کارون  برای تعریض و روکش راه‌ها تخصیص یافت و این موضوع در حالی  است که در سال 99 کلیه اعتبارات در حوزه راه کمتر از 30 میلیارد تومان بوده است‌. با همدلی و برادری پروژه‌ها در حوزه راه روستایی ، ایمن سازی و تعریض آنها اقدامات خوبی انجام شود

وی با بیان اینکه روند اجرای برخی پروژه‌های عمرانی در استان، کند است خاطر نشان کرد: انتطارمان از روند اجرای پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر درحال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم. انتظار این است که پروژه‌ها به سر انجام برسند و سرعت کار افزایش یابد و در این راستا با کم کاری هیچ مدیری مماشات نخواهد شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در انتها در خصوص وضعیت آب و فاضلاب گفت: اگر چه در این راستا، عقب افتادگی چندین ساله ای وجود دارد اما کارهای خوبی در حال انجام است و همگی در حال تلاش هستندف اما همچنان کارهای زیادی در این خصوص وجود دارد.

انتهای پیام/735/

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری