Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@23:58:01 GMT

صدور۲۴۰ هزار نسخه الکترونیک در قم

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۳۷۱۱

صدور۲۴۰ هزار نسخه الکترونیک در قم

 مهدی محصل همدانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: رایگان شدن تمام خدمات بیماران کرونایی از جمله برنامه‌های تامین اجتماعی بود و در راستای عدالت اجتماعی رایگان شدن خدمات درمانی بیمه شدگان بالای ۶۵ سال در بیمارستان‌های دولتی نیز اجرایی شد.

او می گوید: حمایت از فرزند آوری از سیاست‌های دولت یازدهم است به همین منظور ۷۷۷ پرونده نازایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی قم تشکیل و بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در این بخش هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم گفت: سال گذشته ۸ میلیون بار مراجعه در سیستم درمان تامین اجتماعی قم ثبت شد که ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بار در مراکز درمان غیرمستقیم و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بار در درمان مستقیم اتفاق افتاده است.

رتبه نخست بیمارستان امام رضا(ع) در فرآیند ارزشیابی ‌

محصل همدانی گفت: بیمارستان امام رضا (ع) در فرآیند ارزشیابی بیمارستان‌های تامین اجتماعی سراسر کشور رتبه نخست را کسب کرد.

به گفته او این بیمارستان در تمام دوران کرونا از اصلی‌ترین‌ها مراکز پذیرش بیماران کرونایی بود و سال گذشته دو هزار بیمار کرونایی در بیمارستان پذیرش شدند و مرگ و میر بیماران کرونایی بستری شده در این بیمارستان زیر ده درصد بود که میانگین خوبی است.

مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم  مسیر دسترسی به بیمارستان امام رضا (ع) و مشکلات آن را مورد توجه قرار داد و گفت: در این زمینه با دستگاه‌های مسئول مکاتبه شده، ولی تاکنون به نتیجه نرسیده‌ایم، در آزمون جذب که در ماه‌های آینده برگزار می‌شود، حدود ۲۳ پرستار به بیمارستان امام رضا (ع) اضافه و مشکل کمبود پرستار مرتفع می‌شود.

مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم گفت: سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ زایمان در بیمارستان امام رضا (ع) انجام شد، در بخش اعتبار بخشی این بیمارستان رتبه یک اعتبار بخشی را در سطح کشور به دست آورد همچنین اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) در بین اورژانس‌های تامین اجتماعی و قم رتبه یک را کسب کرد.

۶ تخت به تخت‌های آی سی یو بیمارستان‌های استان اضافه می‌شود

محصل همدانی گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته بخش آی سی یو بیمارستان امام رضا (ع) توسعه می‌یابد و ۶ تخت به تخت‌های آی سی یو بیمارستان‌های استان اضافه می‌شود.

او از صدور ۲۴۰ هزار نسخه الکترونیک در سه ماه نخست امسال خبر داد و گفت: با صدور این میزان نسخه الکترونیکی در استان ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه درمانی پرداخته شده است.

به گفته محصل همدانی ۹۸ درصد نسخه‌های صادر شده در قم الکترونیک است.

مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم می گوید: در سال گذشته، ۶۴۸ میلیارد تومان برای درمان مستقیم و غیر مستقیم بیماران هزینه شده که ۵۰۰ میلیارد تومان به طور غیر مستقیم برای مراکز طرف قرار داد و ۱۸۰ میلیارد تومان بطور مستقیم برای مراکز هزینه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی اخبار سلامت نسخه الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش در راستای بازدید از زیرساخت‌های بهداشت و درمان کوهدشت و رومشکان در جمع خبرنگاران، گفت: یکی از اتفاقات خوب در شهرستان کوهدشت تعیین تکلیف و اتمام طرح‌های درمانی شهرستان است، دو طرح اصلی شامل ستاد شبکه و هم‌زمان درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی شهرستان است، امروز تصمیم گرفته شد تا پایان سال به اتمام برسد.

بهروز رحیمی افزود: طرح مرکز جامع سلامت تا یک ماه آینده پس از تجهیز و افتتاح خواهد شد و یکی از مهم‌ترین طرح‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی رازی است که یکی از طرح‌های اولویت‌دار است و ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در مصوبات دور اول سفر رئیس‌جمهور قرار دارد و خوشبختانه طرح فعال است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: برای تکمیل و بهره‌برداری بیمارستان رازی کوهدشت ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و تا پایان سال ۱۴۰۴ به اتمام می‌رسد.

وی تصریح کرد: بیمارستان رومشکان بایستی مالکیت زمین آن تعیین تکلیف شود، قبلاً نیز در زمینه ماده ۲۳ و حصار کشی آن اقداماتی انجام‌شده است، اختلاف نظرات را امروز حل می‌کنیم که طرح فعال شود و تا پایان دولت سیزدهم همه طرح‌های بهداشتی به اتمام خواهند رسید.

دیگر خبرها

  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • حس خوب حمایت
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی